POPTÁVKA NEJNIŽŠÍ CENY!!! CHCETE STAVĚT ČI REKONSTRUOVAT VAŠI STŘECHU, NEVÁHEJTE NÁS KONTAKTOVAT O CENOVOU NABÍDKU NA STŘEŠNÍ KRYTINY, PŘIPRAVÍME PRO VÁS VE SPOLUPRÁCI S PŘEDNÍMI VÝROBCI STAVENÍCH MATERIÁLŮ.

Dari-fix - ochrana okapů před listím

DARI-FIX, OCHRANA OKAPŮ PŘED LISTÍM
"Konec ucpaným okapům a žlabům"

Taky to řešíte každý rok na podzim jako já na chalupě? Přichází krásný podzim, vedle domu máme stromy, já opravdu velký jasan, které nám dávají v parném létu příjemný stín a pohodlí...
... jenže pak to listí z těch stromů začne padat, padat a padat... a padá všude z tvé své výšky a pokud nemáte chráněny své okapy, napadá do okapů a pak ucpe nejen ty okapy, ale i svody. A problém je na světě.

Já si okapy chráním a léta mám klid, existuje na to elegantní a jednoduchý pomocník, který se jmenuje DARI-FIX, jedná se o plastovou mřížku vyrobenou z trvanlivého polypropylenu, která je velmi pružná a stabilní a nechá se velmi jednoduše aplikovat na většinu u nás prodávaných okapů.

A pokud by se našel někdo, kdo by chtěl namítnout, že mokré listí ucpe i tu mřížku, není to pravda, mřížka má na sobě četné separační výstupky, které listí nadzvedávají, postupně vysouší a větrem odvanou. Mám to osobně na chalupě přes 15 let a funguje to!

Přiložené fotky jsou z letošní realizace, které nám zaslal pan Jaroslav Horák, za což mu moc děkujeme.

Více info o produktu:
https://www.stavba-strecha.cz/dari-fix--ochrana-okapu--univerzalni-velikost/