POPTÁVKA NEJNIŽŠÍ CENY!!! CHCETE STAVĚT ČI REKONSTRUOVAT VAŠI STŘECHU, NEVÁHEJTE NÁS KONTAKTOVAT O CENOVOU NABÍDKU NA STŘEŠNÍ KRYTINY, PŘIPRAVÍME PRO VÁS VE SPOLUPRÁCI S PŘEDNÍMI VÝROBCI STAVENÍCH MATERIÁLŮ.

JE LIBO JEZÍRKO, VODNÍ NÁDRŽ NEBO VODOTEČ?

Při pohledu na pozemek člověka lehce přepadne myšlenka "tak sem by se hodilo jezírko", ať už jste profesionálním architektem nebo máte větší zahradu a chcete rozumně hospodařit s vodou. Málokdy tomu přírodní podloží svou skladbou nahrává, přece jen voda má tendenci se vsáknout, snad kromě speciálních jílů, do každé běžné zeminy, ale lehká pomoc, protože - hydroizolační fólie!

Z celé řady variant se časem jako nejvhodnější pro podobné projekty ukázaly hydroizolace vyrobené na bázi vysokohustotních polyetylénů (HDPE). Jsou pevné, UV stabilní, chemicky odolné a přátelské životnímu prostředí. Svařovat se dají horkým klínem či vysokofrekvenčně a jejich pokládka je svým způsobem rychlá a jednoduchá.

V projektu golfového hřiště ve Mstěticích bylo využito předností fólie Numapol HDPE tloušťky 1 mm. Je dostatečně pevná a trvanlivá, zároveň i přiměřeně ohebná a ochotná k tvarování. Navíc, vzhledem k projektované výměře, také velmi šetrná k peněžence investora.
(Pozn.: Výrobce si je velmi dobře vědom, že ne každý projekt dosahuje velikosti golfového hřiště a tak vychází svým případným odběratelům vstříc výrobou této fólie i v menších rolích 2 x 50 m.)

Samozřejmě stavby zahradní architektury nejsou jedinou oblastí, kde se HDPE fólie používají. Nejrůznější velké vodní nádrže, jímky pitné vody, izolace proti zemní vlhkosti či skládky odpadů jsou jen namátkou dalšími projekty, ve kterých se s nimi běžně můžeme potkat.

Ale co naplat - jezírko, nádrž na zalévání nebo přírodní biotop na vlastní zahradě, to má hned jiný nádech užitečnosti i romantiky!